HTML

Nyú Kommenc

  • hanyagság: ehh, ezt te már akkor is tudtad? és most? és honnan? ejj, télleg én is aszittem má, elbutultál... ... (2009.11.26. 11:54) Tini szösszenetek 2
  • hanyagság: nagyon örülnék, ha írnál, mert nagyon szeretem olvasni (2009.11.26. 11:51) Tini szösszenetek 1
  • hanyagság: imádlak seggarcú, zseniális vagy :P (2009.11.26. 11:48) Gyönyörű Ősz
  • nyunyika: @mikl: jajj, me? csak nem..jajj (2009.11.07. 20:03) Nem
  • hanyagság: hülye baszki, te nagyon hülye!!!! :D :D :D (2009.08.24. 17:25) A megvilágosultság szintje

Okosoknak

2007.07.26. 09:09 mikl

kommunikációs zárlat

Azt hiszem elég régen írtam ide ahhoz, hogy már senki ne olvassa, úgyhogy mostmár írhatok mindenféle korlátozás nélkül, hurrá.

Szóval egy egészen érdekes folyamat kezdetének vagyok tanúja, ami bizonyosan szükségszerű, de semmiképp sem dob fel. Név szerint arról van szó, hogy jelentős mértékben csökkent az otthoni szociális hálómmal való kapcsolattartásom mértéke. Tényleg alig beszélek otthonról valakivel, és ami még rosszabb, van, hogy egy sűrűbb nap során nem is gondolok senkire és semmire otthonról. Tudom, hogy ez ilyen természetes folyamat, de egy kicsit túl gyorsnak tartom. Még csak alig 6 hónapja vagyok kint, és máris kezdek feledésbe merülni? Ilyen könnyen megy ez? A francba.

Egyébként megint költözöm nemsokára, össze a Bishoppal, meg az Andyvel. Fél év alatt a 4. lakóhely, nem rossz. Egyelőre még nem tudom hova, de valahol itt a környéken szeretnénk maradni, mert találtunk itt egy nagyon cukorka kis kocsmát ahol a délutánjainkat tengetjük, annak a közelében maradnánk. Na jó persze nem erről van szó, hanem arról, hogy ez a hely (Kensal Green) pont a munkahely, meg a belváros között van félúton, mindkettőbe kb. 20 perc bejutni, ami így kifejezetten zsírmájas.

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://miklinlondon.blog.hu/api/trackback/id/tr80125584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

petike 2007.07.26. 17:20:23

Ne hidd, hogy senki nem olvas... Chuck Norris figyel. :D

Maya 2007.08.01. 19:40:51

Óh! Emlékszem! A Mikl, vagyis Attila! HMMMM! Igen, igen. Valamikor réges régen egy messzi messzi Galaxisban......
Egy kicsit összekavarodtam a feledésbe merüléssel kapcsolatban. Az furcsa és kellemetlen, hogy téged feledünk, vagy az, hogy te feledsz minket? Egyébként ennek a változásnak az időbeli lefolyása csupán annak függvénye mennyire érzed magad jól ahol vagy. Ezek szerint neked már kialakult az életed kint, ami jó. Hipp-hipp!!! Talán még az is bekövetkezik, hogy nem akarsz visszajönni közénk? Nem hipp-hipp!!!!
Én szívesen írnék neked, de azt hiszem vajmi csekély az érdeklődésed a mi itteni életünk iránt. Csupa edzés, buli, munka,...! Szóval inkább írj te!
Ha másért nem, írj azért, hogy egyszer vissza tudd olvasni. Hidd el megéri!
Na, puszi:Maya

mikl 2007.08.14. 18:47:02

:)

Jó a memóriád. Hát igen jó kérdés, ki feled kit, a nővérem is ezt kérdezte. De valójában senki senkit, csak épp rossz kedvem volt, gondoltam nyafogok egy kicsit.

Kialakult? Hehe. Hát nem, attól még elég messze vagyok. Jóval messzebb, mintsemhogy megvárjam, hogy megtörténjen.

Csekély érdeklődés? Hm. Ejnye. Miért gondolod ezt?

süti beállítások módosítása