HTML

Nyú Kommenc

  • hanyagság: ehh, ezt te már akkor is tudtad? és most? és honnan? ejj, télleg én is aszittem má, elbutultál... ... (2009.11.26. 11:54) Tini szösszenetek 2
  • hanyagság: nagyon örülnék, ha írnál, mert nagyon szeretem olvasni (2009.11.26. 11:51) Tini szösszenetek 1
  • hanyagság: imádlak seggarcú, zseniális vagy :P (2009.11.26. 11:48) Gyönyörű Ősz
  • nyunyika: @mikl: jajj, me? csak nem..jajj (2009.11.07. 20:03) Nem
  • hanyagság: hülye baszki, te nagyon hülye!!!! :D :D :D (2009.08.24. 17:25) A megvilágosultság szintje

Okosoknak

2007.11.12. 22:51 mikl

Tisöjdödöt - üdvözlet

Sziasztok hihihiiii!

Itt vagyunk ám Londonban! Megérkeztünk hatitához. És mivel láttuk, hogy hatita már vagy két hónapja nem nyúlt a blogjához, úgy döntöttünk, hogy itt tartózkodásunk ideje alatt mi fogjuk írogatni helyette. Hátha kedvet kap hozzá ő is, hihi.

Na hát az utazás elég kalandos volt, a repülőgép több mint három órát késett, így nagyon nagyon későn érkeztünk meg, már javában alukáltunk, hatalmas folyékony tehénnel telt kondérokról álmodozva. De végül csak megérkeztünk, hatita lakásába, ami mostanában elég nagy népszerűségnek örvend, lakik benne a hatitán kívül egy angol fiú, az Endi, aztán a Norbi (akit valamiért bishopnak szólítanak a többiek), és most még egy lány, Bori is itt lakik, aki egyiptomot jött kutatni a britis múzeumba, amiről sajnos nem fogalmunk sincs, hogy mi, de reméljük hatita elvisz minket oda is. Úgy izgulunk, hogy miket fog nekünk mutatni Londonból. Igazi utazó-ördögök lettünk hihihiii.

Egyébként nagyon szép lakásban lakik a hatita, csak kicsit túl fehér minden a mi ördögi ízlésünknek. De szerencsés időpontban érkeztünk, mert szinte minden el volt romolva az érkezésünk előtt (nem volt fűtés, melegvíz, semmi), most meg már minden működik.

Hát szóval most hogy nagyon örülnek a fiúk hogy jó a fűtés úgy befűtöttek, hogy még mi ördögök is elpilledtünk bele. Úgyhogy mára el is köszönünk, elmegyünk szundikálni, de ha kiváncsiak vagytok izgalmasabbnál izgalmasabb kalandjainkra térjetek vissza gyakran, mi nem leszünk olyan lustik mint a hatita!

Sziasztok, hihihiii!

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://miklinlondon.blog.hu/api/trackback/id/tr62227194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mikl 2007.11.13. 01:29:58

Ehh, most latom csak mit irtak ezek a torp-ordogok. Hat, szoval azert ez igy, ebben a formaban nem igaz, hogy en lusta vagyok. Maradjunk abban, hogy bokros teendoim mellett nem jut ido blogirasra. De szives oromest atadom nektek a terepet ittletetek idejere, meglatjuk hogy nektek az intenziv kalandozasok utan mennyi erotok lesz meg mindezt meg szavakba is foglalni. Sok sikert!

rituta 2007.11.13. 21:16:00

jajjj...sziasztok! úgy hiányoztok, de megéri, mert sokmindent fogtok látni:))) remélem hatita tanul tőletek és majd ha hazajöttök, folytatja majd az írogatást, és nem hanyagolja el a barátait ennyire, mint eddig, megérti, hogy akiknek hiányzik, azok szeretnék követni őt világgámentében is:) ti élvezzétek londont, hatitát és tudósítsatok minket, röghözkötötteket is:) és csavargassátok meg az orrát a nevemben is:) puszilok mindenkit, ismerősöket és lakótársakat
süti beállítások módosítása