HTML

Nyú Kommenc

  • hanyagság: ehh, ezt te már akkor is tudtad? és most? és honnan? ejj, télleg én is aszittem má, elbutultál... ... (2009.11.26. 11:54) Tini szösszenetek 2
  • hanyagság: nagyon örülnék, ha írnál, mert nagyon szeretem olvasni (2009.11.26. 11:51) Tini szösszenetek 1
  • hanyagság: imádlak seggarcú, zseniális vagy :P (2009.11.26. 11:48) Gyönyörű Ősz
  • nyunyika: @mikl: jajj, me? csak nem..jajj (2009.11.07. 20:03) Nem
  • hanyagság: hülye baszki, te nagyon hülye!!!! :D :D :D (2009.08.24. 17:25) A megvilágosultság szintje

Okosoknak

2007.11.14. 00:45 mikl

Tisöjdödöt - első nap

Hát sziasztok hihihiiii!

Túl vagyunk az első londoni napon, nagyon jó volt, csak elég fárasztó, reggel 8-kor keltünk és most már majdnem éjfél van, úgyhogy hamarosan nyugovóra leszünk kénytelenek térni. De nem akarjuk már az első nap megszegni ígéretünket, ezért hatalmas fáradságunk ellenére is leírjuk a nap eseményeit. Az egyikünk legalábbis csak képes lesz fentmaradni...

Hát szóval első utunk Attika munkahelyére vezetett. Igen, Attika, nem hatita, mert azt mondta, hogy a hatita nagyon gyerekes, úgyhogy ezen a hivatalos fórumon legyünk szívesek a komoly és méltóságteljes Attikát használni. Na hát szóval itt vagyunk mi, ahogy a hasunkat süttetve lessük miképp dolgozik megszállottként Attika:

Bizony jól látjátok virágja is van neki, bár szerintünk már nem él. És persze kupi van az asztalán. Jó kis munkahelye van egyébként, csomó számítógéppel, és mindegyik számítógéphez két monitor van, tök jó. És néha egy számítógép aminél nem ül senki elkezd magában beszélni valószínűleg angolul mert mi nem értünk belőle semmit. Attika azt mondja, hogy valami autóbild, hát biztos, bár olyan autót mi nem ismerünk. És az a legviccesebb, hogy mindenkinek a monitorán játékok mennek, legalábbis az egyiken, a másikon általában valami furcsa szöveg van. Egyébként Attika egész nap úgy tűnt mintha dolgozott volna, bár 3 órán keresztül Párizs metrótérképét nézte, ezt nem egészen értettük, hogy milyen játékhoz kellhet, de nem világosított fel minket.

Szóval ilyen a munkahely, még egy érdekeset láttunk az ablakból, egy baglyot, akit le is fényképeztünk, annyira furcsáltuk:

Rögtön meg akartuk enni, de azt mondta Attika, hogy nem ízlene mert gumiból van... ?!... Szép a kilátás szerintünk, nem értjük Attika miért panaszkodik, tök jó csövek kanyarognak mindenfelé, és középen van ez a bagoly, hihi.

Szóval henyéltünk egész nap, csak ebédelni mentünk ki, de aztán végülis amit vettünk azt is itt ettük meg, valami nagyon furcsa, nagyon csípős ételt. És, még kimondani is alig merjük: vegetáriánusat!!! El tudjátok képzelni, hogy ördögöknek valaki vegetáriánus kaját vegyen? Milyen ez az Attika már? Csoda hogy meg akartuk enni a bagolykát?

Na hát munka után, mármint miután az Attika befejezte a munkát, ismét nyakunkba vettük a várost, de a metrón akkora a tömeg volt, hogy inkább behuztuk a hajlékunkul szolgáló kabátzseb cipzárját, és szundikáltunk. Szegény Attika ezt nem tehette meg, hihihi. Aztán a konditeremben ébredtünk fel, ahol világ lustái lévén túlnyomórészt ezt csináltuk:


Azért persze hasaztunk meg melleztünk is kicsit, hogy szolidarítsunk Attikával. Sok szép lány volt, kár hogy nem ördögnek születtek... Semmi sem tökéletes.

Aztán hazajöttünk, ettünk, és most itt vagyunk. És már nagyon álmosak vagyunk. De látjátok, azért tisztességgel megírtuk a mondandónkat.


És képzeljétek!!! Holnap megyünk Bristolba! Az Endi barátjának lesz koncertje, azt fogjuk megnézni hihi. Huhú de jó lesz!

Azért nagyon hiányoztok ám nekünk Rudika és hanyagság! Sőt még a Zsoltika is, még akkor is, ha ő nem szeret minket annyira. De ha hazaérünk, világlátott tapasztalt ördögök leszünk, meglássátok!

Jóéjszakát!

7 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://miklinlondon.blog.hu/api/trackback/id/tr70228463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mikl 2007.11.14. 01:04:49

Jaj ördögök ördögök! Andy és nem Endi, a hatita->Attika privát kérés volt (tudjátok mi az egyáltalán?), Auto Build = automatikus fordítás és telepítés. Egyébként örülök, hogy jól éreztétek magatokat az első napon :)

rituta (csak így méltóság nékül) 2007.11.14. 19:14:39

Tuggyátok, mi jutott eszembe? Emlékeztek arra, hogy azért tanultatok meg olvasni, hogy elolvashassátok Attika (méltóságteljesen) blogját, mert mi lusták voltunk nektek felolvasni? Gondoltátok volna akkor, hogy ilyen messzire sodor az élet, és hogy egy ideig TI fogjátok írni ezt a blogot?

petike 2007.11.14. 19:51:51

Jó látni, hogy élsz még. :) Na majd szólok a többieknek az itteni szokatlan aktivitásról, valószínűleg hírből sem ismerik az rss-t. :)

Rudi 2007.11.15. 22:08:09

Tok jo a blogotok kisordogok ugyesek vagytok es mar nagyon hianyoztok de majd karacsonykor talalkozunk

kisordogok 2007.11.16. 11:02:29

Hanyagság, nem gondoltunk rá, de hát olyan sok mindenre nem gondoltunk ami történt. És ezek közül az olvasás megtanulása volt a legkevésbé jelentős, bizony, hiába is próbálod itt megragadni az alkalmat, hogy tanmeseszerű tanulságot vonj le mindebből. Hihi.

Rudi, köszönjük, bár Attika segítetett egy kicsit az elején, de most már teljesen egyedül íruk! És te is hiányzol ám nekünk! Bár kicsit könnyít a helyzeten, hogy Attika elég gyakran megcsavargatja az orrunkat!

Nemsokára lesz Bristol jelentés, csak még pihenjük ki a fáradalmakat. De húde nagyon jó volt!

Rudi 2007.11.16. 14:38:26

Orulok ,hogy jol erzitek magatokat es varom a kovetkezo jelentest!!

Norbert 2007.11.17. 19:56:59

Hat teljes felreertes tamadt mert asszittem a kisordogokre hogy a gyerekek, azaz hogy ok ruccantak ki londonorszagba - imelbe irtam Ritanak hogy majdnem vettunk egy jeepet (egy ocskat), es hogy majdnem elkapott bennunket egy oroszlanhal illetve mi akartuk partra segiteni de eluszott - persze azert nem olyan veszelyes hely ez (nincs sok oroszlanhal) de ezek szerint figyelni kell tehat aki jon az maszkot mindenkeppen hozzon minimum (uszony is elonyos es esetleg vaamifele buvarruha - a tengerrel ecceruen nem tudunk betelni - mar tenyleg kesz a lakas - de lassan vege az igazi furdoidenynek de most meg fantasztikus - legfeljebb nem lehet orakig nezelodni egyhelyben - en peldaul most hatvan even felul tanultam meg igazan gyorsuszni es rajottem hogy ezen a teruleten is szinter maradektalanul ervenyesek a klasszikus fizika torvenyei ( erokar meg ilyesmik) Tehat eszetekbe ne jusson megijedni jol vagyunk es ma is megallapitottuk hogy eletunk egyik legjobb dontese volt megvenni ezt a lakast es eppen ezt mert minden reggel a tengert latjuk es minden percben mas a szine mindenkit csokolunk ja az ordogoknek tovabbi jo szorakozast de jo lenne ha hasznossa tennek magukat es peldaul rendet raknanak a lakasban
süti beállítások módosítása