HTML

Nyú Kommenc

  • hanyagság: ehh, ezt te már akkor is tudtad? és most? és honnan? ejj, télleg én is aszittem má, elbutultál... ... (2009.11.26. 11:54) Tini szösszenetek 2
  • hanyagság: nagyon örülnék, ha írnál, mert nagyon szeretem olvasni (2009.11.26. 11:51) Tini szösszenetek 1
  • hanyagság: imádlak seggarcú, zseniális vagy :P (2009.11.26. 11:48) Gyönyörű Ősz
  • nyunyika: @mikl: jajj, me? csak nem..jajj (2009.11.07. 20:03) Nem
  • hanyagság: hülye baszki, te nagyon hülye!!!! :D :D :D (2009.08.24. 17:25) A megvilágosultság szintje

Okosoknak

2007.11.24. 12:42 mikl

Tabula rasa

Ez most én, nem túl vidáman.

Valamelyik jóakaróm úgy döntött, hogy már túl sok email gyűlt össze a postafiókomban, ezért vidáman megváltoztatta a jelszavamat. Én nem értvén miért nem tudok belépni rányomtam az elfelejtettem a jelszavamra (pedig nyilván nem), ami mosolyogva közölte, hogy resetelte a jelszót, és elküldte az alternatív email címemre. Ami már jópár hónapja nem él. 5 nap múlva lehetőségem lesz megválaszolni a saját magamnak feltett titkos kérdést, ami nyilvánvalóan valami egetverő nagy baromság még annál is hülyébb válasszal, esélytelen hogy kitaláljam.
Szóval elveszett 1 évre visszamenőleg a teljes levelezésem. Aztán ez a kedves valaki az eBay jelszavamat is megváltoztatta,csak reménykedni tudok, hogy nem vásárolt össze a nevemben minden szart.

Hogy tovább fokozódjék a derültség, a régi laptopom vinyója (amit külsőként használtam) is meghalt, rajta minden dokumentummal, amit persze szintén lusta voltam átmásolni az új laptopra.

Egyszóval megvolt a tavaszi nagytakarítás, lehet megint új életet kezdeni, hurrá. Csak már kicsit elegem van az új életek kezdéséből.

Az új címem attila.miklosi@gmail.com

2 komment · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://miklinlondon.blog.hu/api/trackback/id/tr84240175

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: have a peek at these guys 2018.03.29. 02:29:11

Kerékpár bolt - Kerékpár turizmus - Kerékpár bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rudika 2007.11.24. 15:56:54

Szedeny,szedeny hatita!!
Barcsak tudnek segiteni neked!!

Julcsi 2007.11.25. 01:37:57

:(((

Ez igen nagyfokú gusztustalanság...szoktam volt mondani: Nem kívánok én rosszat neki...legyen ötemeletes háza...húsz szobával. De ne legyen benn e se lift, se lépcső. A görcs rángassa fel az emeltre minden nap XD hát úgy legyen...

...de végiggondoltad, hogy kinek lehetett érdeke abban, hogy beleturkáljon a levelezésedbe, mi több...azon túlmenően hogy belép hozzád, megváltoztassa a passzvödröt?
( na vajon ki haragudott meg rád úgy, hogy így kavarjon be egyet?)
szóval...azért ezen érdemes elgondolkozni. Olyanra is gondolj, akire amúgy nem...mert hátha mégis.

----amúgy meg...nincs egy hckr a baráti közeledben????----


Ja, és nem kezdünk ám új életet. Csak folytatjuk a régit-másképpen. Az meg csak jobb lesz nyugi. Na. Ne mérgelődj...már. És ne legyen eleged. Még egész az elején jársz ;) És amúgy is mindjárt itt a kari..meg ilyenek...
Na jó...nem bölcselkedem itt tovább...Puszi a tisöjdödötnek is.
süti beállítások módosítása