HTML

Nyú Kommenc

  • hanyagság: ehh, ezt te már akkor is tudtad? és most? és honnan? ejj, télleg én is aszittem má, elbutultál... ... (2009.11.26. 11:54) Tini szösszenetek 2
  • hanyagság: nagyon örülnék, ha írnál, mert nagyon szeretem olvasni (2009.11.26. 11:51) Tini szösszenetek 1
  • hanyagság: imádlak seggarcú, zseniális vagy :P (2009.11.26. 11:48) Gyönyörű Ősz
  • nyunyika: @mikl: jajj, me? csak nem..jajj (2009.11.07. 20:03) Nem
  • hanyagság: hülye baszki, te nagyon hülye!!!! :D :D :D (2009.08.24. 17:25) A megvilágosultság szintje

Okosoknak

2007.11.17. 20:42 mikl

Tisöjdödöt - Bristol


Hát szijjjasztok!!!

Kialudtuk magunkat végre, úgyhogy most már talán lesz erőnk megírni a beszámolót a bristoli útról. Bár tegnap ugyancsak elszaladt velünk kicsit a ló, vagy hajnali háromig mulattunk.

Szóval szerdán beugrottunk a dolgozóba egy-két órácskára, de igazán nem volt megterhelő, alig merültünk álomba a monitor tövében Attika már keltett is minket, hogy menni kell.


Bepattantunk hát a tocsiba, és nekivágtunk az útnak. Megpróbáltunk mi vezetni, de áthidalhatatlan akadályokba ütköztünk: mint látjátok tudjuk forgatni a kormányt, de nem tudunk gázt adni, fékezni és sebességet váltani. Még három ördögre lenne szükség ahhoz, hogy minden feladatot el tudjunk látni. Ja igen, és még egyre aki az utat nézi. Nehéz az ördög-élet.  Na mindegy, végsősoron az Andy sem vezetett rosszul.

Hét körül érkeztünk meg Bristolba, Andy barátjához, Andrewhoz (tényleg). Kicsit beszélgettek a fiúk, aztán nekivágtunk beteljesíteni utunk eredeti célját, elindultunk az All Flaws koncertre.  Ez egy két személyes banda, Andy ismerősei. Elég jó kis zenét csináltak, csak sajnos rövid volt nagyon, és az utolsó előtti számnál elszakadt az egyik húr a gitáron. Hihihi.
Az All Flaws után játszott még két zenekar, egy elég fosos, és egy elég jócska. A koncertek után a bristoliak úgy érezték, hogy meg kell mutatni a "londoniaknak" hogy milyen is a bristoli éjszaka, úgyhogy körbejártuk a jobb-rosszabb bárokat illetve kocsmákat. Erre sajnos már nem nagyon emlékszünk, mert mi elszunyókáltunk, Attika majd elmeséli talán.



Reggel ötkor ébredtünk. Nem jószántunkból, hanem az egyik házigazda nyilvánította ki hangosan nemtetszését egy másik házigazdával szemben, aki mellesleg a szobájában aludt, tehát nem hallotta. Mi nem értettük mert angolul beszélt, de Attika elmondta, hogy az volt a baja, hogy megettük a kenyerét, amit ebédre szánt. Azaz persze nem _mi_, hiszen az ördögök nem esznek kenyeret, de a fijúk. Hát, fene tudja, valószínűleg csak túl korán volt még, és nem volt jó kedvében.

Aztán még alukáltunk pár órát, és elmentünk várostnézni. Mi már értjük miért szereti Attika ezt a várost. Nagyon jó hangulata van, és az idő is szép volt. Erről viszont már nem mesélünk, mert fárasztó a billenytűk közt szaladgálni, csak képezünk.

Szelasztok!

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://miklinlondon.blog.hu/api/trackback/id/tr31232434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rudi 2007.11.18. 20:10:17

Nagyon jok a kepek.Nagybattyo nem is buta az arcod.
Orulok ,hogy jol szorakoztatok!

rituta 2007.11.19. 11:28:41

hmm... Elbizonytalanodtam, azt illetően, hogy jó 5let volt-e elengedni titeket. Tudom, hogy szükségetek van tapasztalatokra, de tartok tőle, hogy bizonyos tapasztalatokat nem a megfelelő életkorban éltek meg... Nem gondolom, hogy szülői szigorral kellene befolyásoljalak titeket, mert félek, hogy az csak őszintétlenséghez vezetne. Úgyhogy arra kérlek csak Titeket, hogy gondoljátok meg, hogy mibe mentek bele, bízom az ítélőképességetekben és abban is, hogy továbbra is ilyen őszinte beszámolókat olvashatok. Érezzétek jól magatokat és lécci fényképezzétek a barátaitokat is:)

kisördög 2007.11.19. 14:26:53

Jajj hanyagság túl aggodalmas vagy nemde? Hiszen láttad, hogy nem ittunk bele a sörbe, csak néztük, és láttad, hogy nem égett a cigi a számban. Csak mókáztunk. Mi jó kisördögök vagyunk.
Jó hát mi fotóznánk őket is, csak mindig elszaladnak a fényképezőgép elől, hihi.

Julcsi 2007.11.22. 17:46:50

Na szejasztok öjdögfajzatok :)

Látom elmentetek világot látni----bár szerintem csak Ati hiányzott de nagyon :) Amúgy meg ne harizzatok azért, amit a Ritu írt, mert a képek tényleg félreérthetőek. Tudjátok...ez nem videó. Aztán ki tudja mi lenne a következő kép...ha lenne XD Egyébként meg amióta a Brumi megtudta hogy elmentetek világot látni, egyfolytában csak ocsmányul káromkodik, és azt mondta, hogy mi szemétládák vagyunk, merthogy ő már el van felejteve, és bezzeg ő már sehova sem utazhat, mióta a Marci kamasz lett...és persze már szüksége sincs rá. Ja...és amikor ezeket ordibálja, üvöltve zokog. De ugye kisöjdödök, ha hazajöttök, majd elmondjátok neki, hogy ebben nincs igaza...merthogy ő is volt már többször is az Északi-sarkon a családjánál...Szóval köszi előre is...ha megvígasztaljátok ezt a Brumit ;)
Én személy szerint örülök hogy elutaztatok, és hogy jól szórakoztok :) Meghát Atinak is biztos jó, hogy ti belebeszéltek mindenbe...meg okoskodtok...meg ilyenek :) Amúgy itthon minden rendben, és hallottam hogy a Zsolti is hiányol titeket nemcsak a Rudi ;) Remélem sokat írtok még, hogy mi minden történik veletek, aztán ha hazataláltok, majd dumálunk jó sokat :)))) addig is millió puszi nektek, Atinak is, azt ti majd átadjátok :) Na most integetek: pápápá
Julcsi :) ( meg Brumi+Marci )

rituta 2007.11.23. 09:37:08

hmm... jó, én értem, hogy el vagytok foglalva... én értek mindent, és télleg... nem kell velünk törődni... megvagyunk mi nélkületek, és különben is, majd meséltek, ha hazajöttök, persze... csak nehogy addigra elfelejtsétek az elejét... hmm... :))))))))))
süti beállítások módosítása